Mega Shark vs. Giant Octopus


Mega Shark versus Giant Octopus

En val-krockar-med-isberg-incident i havet har gjort att två förhistoriska monster, en jättehaj och en jättebläckfisk, har kunnat bryta sig loss från isen de var frusna i och världen hotas nu att förstöras av de två monstrena och deras bärsärkarturné. Två marinbiologer, Emma (Deborah Gibson) och Seiji Shimada (Vic Chao) måste lista ut ett sätt att ta itu med detta förhistoriska problem innan ”regeringen” (ni vet vilken) tar itu med det på sitt sätt…

Filmkritikerna diskuterar

Tush:Ja, den här är den mest komiska filmen jag sett på mycket länge. Synd bara att den inte är tänkt som en komedi! Många glada stunder och roliga scener finns med i denna film. Hur ofta kan man säga att man har sett ett flygplan bli uppäten av en haj till exempel?

Ska man prata om den som en seriös film så är den ju bara tragisk. Sämsta effekter någonsin, skådespeleriet icke-existerande, klischéer all over the place och logiken skrattretande. Årtiondets kalkonfilm, utan att överdriva! Detta måste vara den absolut sämsta film jag någonsin sett (tillsammans med Clownen vid midnatt men den tillhör en annan genre, kanske skrivs om här i framtiden? 😉 ) Se endast denna film om du vill få dig ett gott skratt och lägg för guds skull inga pengar på den för du får inte valuta för pengarna (om du nu inte letade efter en komedi som sagt).

Sammanfattningen lyder att jag rekommenderar denna film beroende på vad du är ute efter? En komedi? Ja. Bra actionfilm med hållbar handling som är spännande och gripande? NEJ.

Filmtrailer

Betyg: 0,3 havsmonster av 5 möjliga (bara för att den var så himla rolig)

Länkar om filmen

Köp filmen här

Rollista finns här

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*