The Sorcerer´s Apprentice


The Sorcere´s apprentice

The Sorcerer´s Apprentice

Morgonens filmtips blir The Sorcerer´s Apprentice där vi får följa Nicholas Cage som trollkarlen Balthazar. Filmen börjar med Dave Stutler som är en helt vanlig kille som under konstiga omständigheter är allt annat än vanlig. När Balthazar kontaktar honom förstår han att han besitter krafter som han inte känt till innan. Balthazar blir Daves lärare och beskyddare och Dave får finna sig i att snabbt lära dig magi.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: The Sorcerer´s Apprentice var en helt okey film, visst kanske ämnad för lite yngre tittare men den hade ändå sina roliga stunder. Så gillar ni filmer fyllda med magi och filmer som håller Disney standard så lär ni även gilla den här filmen. Så är det nån där ute som har sett The Sorcerer´s Apprentice och har lust att dela med sig vad de tyckte om filmen?

Trailer:

Betyg: 2,3 drakringar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Helt ok film, ingen WOW men absolut se bar 🙂

  2. Jag måste erkänna att jag har sett den ca 5 ggr, det är en sån där film man kan se om och om igen. Ungefär som filmer av Hayao Miyazakis filmer (Totoro, Howl’s Moving Castle, Mononoke-Hime).
    Det är en relativt enkel handling och man kan gissa sig till det mesta som kommer att hända, men när är inte magi roligt ^^
    Filmen är en sån där må bra-film. Allt är möjligt! Jag brukar titta på den för att fördriva tiden, soundtracket är jättebra enligt mig också och ger filmen ett extra plus.

Speak Your Mind

*