Twilight Eclipse


Twilight Eclipse

Bella har bestämt sig för att hon ska bli vampyr, Eddie har friat och Jacob verkar bli utan något. Men någon håller på att skapa en armé av vampyrer av nån anledning och därför måste vargarna och vampyrerna samarbeta för att inte utplånas. Mitt i allt detta pågår fortfarande triangeldramat mellan Jake, Eddie och Bella…

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Jag tänker inte ens försöka vara objektiv. Jag är så anti-twilight man kan vara. Filmen är väldigt snygg med bra effekter men det är nog ALLT. Den enda som faktiskt skådespelar och skådespelar bra i filmen är nog Bellas pappa. Ingen av huvudkaraktärerna gör det iaf. Kyssarna mellan Bella/Jake, Bella/Ed är pinsamma och ansträngda. Typ som resten av filmen också är. Det ”stora slaget” i filmen vara i ungefär 1 minut och det är allt annat än jämnt mellan lagen. Kul actionscen. Verkligen… Nej usc Är du inte en pömsig liten 13-årig tjej, så don’t waste your time typ.

Filmtrailer:

Betyg: 0,3 triangeldramor av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Den är fan as bra !

  2. victoria says

    han heter edward*

  3. Har inte sett den och vägrar fan göra det!! Av din beskrivning så är den exakt lika dålig och innehållslös som den första filmen… Tack för en recension som sågar denna förbannat överskattade filmdynga!!

Speak Your Mind

*