Filmnyheter

Här hittar ni filmnyheter och alla nyheter som på något sätt berör filmer.

Galapremiär för Hammarskjöld


Den 25:e December så går filmen Hammarskjöld upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär på Sergel i Stockholm. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Galapremiär för Wish


Den 8:e December så går filmen Wish upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär på Saga i Stockholm.. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Galapremiär för Den lilla sjöjungfrun


Den 26 Maj så går filmen Den lilla sjöjungfrun upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär i Stockholm. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Galapremiär för Shazam! Fury of the Gods


Den 15:e Mars så går filmen Shazam! Fury of the Gods upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär i Stockholm.. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Shazam! Fury of the Gods


Shazam! Fury of the Gods

Morgonen filmtips är Shazam! Fury of the Gods. Handlingen utspelar sig fyra år efter den första filmen. Billy och hans fosterfamilj, som även de är superhjältar, möter nya utmaningar när de växer upp och börjar gå skilda vägar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Galapremiär för Avatar: The Way of Water


Den 14:e December så går filmen Avatar: The Way of Water upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär i Stockholm.. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Galapremiär för Tills solen går upp


Den 25:e December så går filmen Tills solen går upp upp på bio, och i veckan så hade den galapremiär på Rigoletto i Stockholm.. Hela tillställningen hölls av Zap Events med Stephanie Bonn i spetsen.

Klicka här för att se alla bilderna…

Intervju med Edward af Sillén


Intervju med Edward af Sillén inför filmen En del av mitt hjärta som hade premiär den 25:e December.