X-Men: Days of Future Past


X-Men-Days-of-Future-Past-Poster-High-Res

X-Men: Days of Future Past

Kvällens filmtips är X-Men: Days of Future Past, där vi återigen får följa X-Men gänget, som den här gången slås för sin och alla mutanters överlevnad. Den här gången sträcker sig striden över två tidsepoker.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Gillar man någon av de tidigare X-Men filmerna kommer man garanterat även gilla den här filmen. Den bjuder på väldigt många mutanter som kan göra allt möjligt men man får även se sina gamla favoriter. Då filmen utspelar sig över olika tidsepoker får man se samma karaktär som både ung och gammal. Går ni och ser den här filmen får ni se en välgjord och delvis actionladdad film med sina små humorinslag lite här och var. Det är en film som helt klart gör sig bäst på bio och som med alla andra Marvel filmer så sitt kvar och vänta igenom all eftertext.

Filmtrailer:

Betyg : 3 av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Så underbart bra!
    Men jag är inte så insatt i Marvel världen och känner bara till det som vi redan har fått se på film, så kan någon förklara klippet efter eftertexten för mig? Vad i hela friden var det där för nått?

  2. Gillar också X-men, men är osäker på det verkligen fungerar med tidsresor. Vad tyckte du om tidsresorna, är det inte lite konstlat?

  3. Jo det är alltid lite speciellt när det handlar om tidsresor och vet inte om dom försöker undvika de hela nu när dom ”bara” skickar medvetandet bak i tiden och inte hela presonen.

Speak Your Mind

*