Om Filmkritikerna

Filmkritikerna är en blogg som tar upp och diskuterar olika filmer. Idén för bloggen kom efter en mängd av filmkvällar så kom idén att vi borde skriva något om de filmer vi ser och vad vi tycker om dom. Så hos filmkritikerna så kan ni hitta filmtips och liknande om ni är filmsugna och inte riktigt vet vad ni ska kolla på. Vill ni komma i kontakt med filmkritikerna.se kan ni göra det genom att maila info@filmkritikerna.se eller skicka post till:
Erik Fellman
Filmkritikerna.se
Jungfrudansen 56
17151 Solna

Vill man buda något till oss får man göra det på följande adress men bara bud, all annan post på den övre adressen:
Erik Fellman
Internetvikings
Sveavägen 33 2tr
11134 Stockholm

Vi som skriver på Filmkritikerna.se är:

 

 

 

Namn:Erik Fellman

Född:1985

Hemsida: fellman.nu

Övrigt: Erik Fellman är med och skriver Filmkritikerna.se och kan nås på erik@filmkritikerna.se . Gillar och ser alla typer av filmer, tycker att alla typer av filmer kan funka och de beror mer på vilket humör man är på beroende på vad för film man ser. Har jobbat som Filmkritiker i snart 3 år och har studerat film längre än de.

Namn: Zeroc
Ålder: 25
Övrigt: Gillar alla tänkbara filmer, beror helt på vad man är på för humör så allt från komedi till drama. Men jag föredrar oftast verklighetsbaserade filmer framförallt. Märker ni av att de kommer en hel del svenska filmer på raken så är det oftast ett säkert tecken på att jag är sjuk.

 

 

Namn: Tush
Ålder: 22
Övrigt: Tycker om alla typer av film, är öppen för förslag! 🙂 Bland favoritfilmerna finns Älskade hundar, Livet är underbart och Romeo+Julia. Favoritregissörerna är nog Baz Luhrmann och Alejandro Iñarritu.
Namn: Alx
Ålder: 27
Övrigt: Är en kille som du vanligtvis kommer se recensera lite ”larvigare” filmer juist eftersom han älskar dessa filmer. Tycker att Batman och transformers borde teama upp mot all ondska i hela världen samt att vampyrer borde buntas ihop och skickas till månen.
Sandis
Namn: Sandis
Född: 1993
Övrigt: Jag föredrar mest dramafilmer, som Requiem for a dream, men har inget emot att se filmer inom någon annan genre. Det vill säga om det inte är Sci-Fi eller skräck för då går jag hellre och lägger mig under en sten.
Namn: Helena Olmås
Född: 1979
Övrigt: Sveriges kanske blödigaste filmkritiker som gråter till The Dark Knight Rises, The Notebook och allt däremellan. Allätare med en viss förkärlek till tung drama, larviga komedier och underfundiga animationer som The Lorax. Ratar kategoriskt skräckfilmer sedan jag blev för evigt mörkrädd av Freddy Kruegers knivar och i slutet av 80-talet.
Namn:Maral Jolstedt
Född: 1986
Övrigt: Har varit intresserad av film så länge som jag kan minnas. Har en historia av pinsamma filmrelaterade e-mailadresser, filmmaraton och Oscar-vakor. Är allätare vad gäller typ av film, nytt som gammalt. Är av den meningen att det är filmen som gör det och inte genre. Har dock en förkärlek till David Fincher som regissör och fascineras av användandet av foto och färg i film!
Namn:Linda Hörnfeldt
Född: 1980
Övrigt: Ser Oscarsgalan live varje år sedan 13 år tillbaka och tycker att Julia Roberts är underskattad. Ser äventyrsfilmer på bio och romantiska komedier i soffan. Älskar karaktärsbaserade filmer och rapp dialog. Pallar inte utdragna actionscener och dör av skräck. Älskar ”Before Sunrise” mest av allt.
Namn:Victoria Wahrby
Född: 1992
Övrigt: Favoriterna när det kommer till film är Sagan om ringen och Avatar 🙂
Namn:Gabriella Olofsson
Född: 1987
Övrigt: Favoriterna när det kommer till film är sagan om ringen, breakfast at tiffanys, den gode den onde den fule, transformers