Abraham Lincoln: Vampire Hunter


Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Torsdagens filmtips blir filmen Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Här får vi följa Abraham Lincoln som blir den 16:e presidenten i USA. Men långt innan han blir president upptäcker han att vampyrer finns på riktigt. Han får hjälp av en man som heter Henry som tränar upp Abraham hur man dödar vampyrer och get Abraham uppdrag med vampyrer han ska döda.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Abraham Lincoln: Vampire hunter gjorde mig faktiskt positivt överraskad. Det kan vara för att jag hade rätt så låga förväntningar på den här filmen innan jag såg den. Men det visade sig att filmen bjuder på skön action scener. Mycket slagsmål och en hel del våldsamma scener som gör att filmen blir underhållande. Sen slängs det in lite ”historiska” händelser från det amerikanska inbördeskriget. Men vill ni ha en skön actionrulle som inte är allt för seriös så rekommenderar jag er att gå och se den här filmen.

Filmtrailer:

Betyg : 3 Yxor av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Trackbacks

  1. […] vi valde var “Abraham Lincoln – The Vampire Slayer“. Vi trodde att den skulle bli som alla vampyrfilmer man sett men den här var något helt […]

Speak Your Mind

*