After Earth


After-Earth

After Earth

Tusen år fram i tiden har människorna flytt från jorden och bor istället i yttre rymden. Människans största hot är bestiala utomjordingar vars specialitet är att hitta människor tack vare deras rädsla. Generalen Cypher Raige (Will Smith) är pågväg till ett militärt träningsläger med sin son Kitai (Jaden Smith) när rymdskeppet krash-landar på jorden och far och son blir de ändå två som överlever. För att ta sig hem måste nu Kitai visa sitt mod och ta sig ut i den farliga vildmarken med odjur, utomjordingar samt extrema väderförhållanden för att återhämta en signalsändare som ligger över 10 mil bort.


Filmkritikerna diskuterar:

Maral Jolstedt:
Detta är M. Night Shyamalans nya film där han regisserat och skrivit manus till en historia skapad av Will Smith. Det är andra gången som vi ser far och son Smith spela far och son på filmduken (senast The Pursuit of Happiness).
Denna gång har både M. Night Shyamalan och Will Smith gjort bort sig. Det är väldigt lite som är intressant eller underhållande med denna film. Filmen är förutsägbar och tråkig. Varken foto eller effekter var nyskapande. Manuset skulle man tro att Will Smith själv skrivit. Eventuellt är det en bra äventyrsfilm om man är yngre, Kitai är en ung hjälte och filmen har action på en ”lagom” nivå.

Filmtrailer:

Betyg : 1 Utomjording av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*