Anna Karenina


Anna-Karenina

Anna Karenina

Morgonens filmtips är filmen Anna Karenina. Det är en historia av Lev Tolstoj som utspelar sig på 1800 talet. Här får vi följa Anna Karenina som lever i ett olyckligt äktenskap. Men så plötsligt träffar hon greve Vronsky och inleder strax där efter ett förhållande med denna som får oanade konsekvenser.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Anna Karenina är en underbar historia som utspelar sig på 1800 talet och det är som att gå på teater fast sitta i en mörk biosalong. Man blir snabbt indragen i historien som är fylld av intriger och spännande livsöden. Allt i denna filmen är bra, kostymerna, skådespelarna, replikerna ja allt.

Det känns som man är på en teater och inte på en biofilm. Vilket gör det riktigt härligt att försvinna in i biomörkret och sugas in i deras värld av kostymer, intriger och dramatik.

Gillar verkligen alla skådespelarna i filmen och tycker att Alicia Vikander gör rollen som den unga Kitty riktigt väl. Hade gärna sett mer av henne i filmen.
Men om ni vill se en välgjord drama film som drar er med på en kärlekshistorie utan dess like så är Anna Karenina en film för dig.

Filmtrailer:

Betyg : 4 scener av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*