Clash Of The Titans


Clash Of The Titans

Clash Of The Titans

Clash Of the Titans är ett helt okey filmtips. Där vi får följa en halvgud som har blivit uppväxt som människa. Han ger sig ut på ett äventyr för att hämnas sina föräldrars död vilket leder honom till hades. Clash of the Titans är en hetlevrad action film med många bra scener som får en att fastna för filmen.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Helt klar en sevärd film om man är sugen på en action film så ska man inte tveka att se den här filmen. Dock är det en 3D film så när man inte ser den i 3D så kan man ändå se rätt så tydligt de stunder i filmen då saker skulle flyga ut mot en. Men gillar man som sagt action och grekiskmytologi så kommer man gilla filmen. Vad tycker ni som har sett den?

Filmtrailer:

Betyg: 3 gudar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
Rolllistan kan ni hitta här
Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. sv; Helt ok? Den är fan grym. Kolla alla detaljer och tekniken dom har gjort filmen på, inte bara handlingen, slutet och hur det går. Tre stycken i filmen har aldrig spelat in en film tidigare, märks det?

  2. sv: ja den är absolut sevärd måste jag säga. spännande, mycket action och det hände saker hela tiden 🙂

  3. sv: Lugnt. Dom var väldigt bra för filmerna handlar om vad som kan hända i verkligheten också ju. Har du sett filmerna nu eller? 🙂

  4. ja det var jätte bra tyckte jag. 😀

  5. Den är riktigt bra!

  6. Den är riktigt bra måste jag säga!

Speak Your Mind

*