Colombiana


colombiana

Colombiana

Kvällens filmtips är filmen Colombiana som handlar om en ung kvinna som bevittnar sina föräldrars mord. Och som alla flickor som ser sina föräldrar bli mördade så växer hon upp till att bli en iskall lönnmördare. Och hennes slutgiltiga mål är mannen som låg bakom hennes föräldrars död.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Colombiana var en riktigt bra film med både en bra handling och bra skådespelare, men visst har man sett storyn tidigare. Så gillar ni den här typen av filmer med ungar som ser sina föräldrar bli mördade för att sen spendera resten av sina liv för att hämnas kommer ni att gilla den här. I filmen har vi Zoe Saldana som spelar rollen som Cataleya vilket är namnet på lönnmördar tjejen. Hon gör rollen bra som tjejen som försöker balansera sitt hemliga liv som en lönnmördare men samtidigt försöka ha en pojkvän som inget får veta. Vad tycker ni som har sett filmen då?

Filmtrailer:

Betyg : 3,8 Blommor av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Har ni sett Julia´s Eyes? Om inte så kan jag rekommendera den. Mycket spännande film, den obehagliga känslan kryper under skinnet på en…

    Har skrivit lite om den här: http://barbamamas.blogg.se/2012/january/julia-s-eyes.html

Speak Your Mind

*