Coraline


Coraline

Coraline och hennes familj flyttar till ett nytt fint stort hus och de får flera nya intressanta grannar som till exempel Mr Bobinsky som äger en muscirkus. En dag när hennes tradiga föräldrar som inte har tid med henne säger åt henne att inte störa dem i deras arbete, hittar Coraline en dörr som leder till en slags spegelvärld där allt är bättre. Hennes mamma är kärleksfull, lagar den bästa maten och har all tid i världen för henne. Men allt gott kommer inte gratis för Coraline…

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Jag tyckte väldigt mycket om den här filmen. Den gav en kuslig känsla som skrämmer vuxna såväl som ger barn mardrömmar. En bra rysarhistoria (för övrigt skriven av Neil Gaiman, författare till Stjärnstoft, mer känd under det engelska namnet Stardust genom filmen) men eftersom det då är en barnbok från början så är intrigen och upplösningen ganska enkel också. Vad tycker du Alx?

Gästkritikern Alx tycker till: En rolig film men med aningen kort upplösning, håller jag med dig om. Men vi rekommenderar den varmt till alla därute 🙂 Någon annan som sett filmen som tycker annat?

Filmtrailer:

Betyg: 3,8 av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Information finns HÄR

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*