Everything Must Go


Everything must go

Everything Must Go

Söndagens filmtips blir filmen Everything Must Go med Will Ferrell. Vi får följa Will Ferrell som spelar en hart arbetande man som har problem med spriten. Han har lyckats hålla sig nykter men en dag får han sparken och samtidigt lämnar hans fru honom och när hela hans värld rasar samman så återgår han till spriten. Och vi får följa med på hans väg tillbaka till ett riktigt och fungerande liv.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Den här filmen känns lite som Cyrus, det ska vara en komedi film men den känns inte så jätte komisk, visst små stunder kan va lite smått roliga men den känns mer som en drama film. Och man är inte så van att se Will Ferrell i en roll där han inte är hysteriskt rolig hela tiden, vet om det är för att man är ovan att se han när han inte är rolig eller om han är bara är riktigt bra. Men jag blev överraskad av honom i den här filmen. Han tar även på sig lite av en föräldraroll för en ung vars mamma jobbar väldigt mycket. Så gillade ni filmen Cyrus så lär ni även gilla den här filmen, men förvänta er inte nån jätte rolig komedi film. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 4 Loppisar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Jag tycker filmen var lite av en sömngångare. Inget händer…Inget händer…. INGET HÄNDER…………. Ja Will Ferrell sköter sig men manuset är botten.

  2. Vad kul att jag kunde tipsa 🙂 om du vill så kan du gå in på min blogg och kolla under kategorin ”movies” där har jag en del andra filmer med! 🙂

  3. En otroligt meningslös film. Kändes som om en producent bara ville lura sin chef med att han visst jobbade och så gav dom Will Ferrell några millioner för att sitta och dricka öl i en fåtölj.
    Jag Känner mig mer inspirerad av att kolla på en repris av sportnytt. Det rörde inte en enda nerv och lockade nog inte till ett enda skratt heller. Eller kanske ett.. Men inte mer.

Speak Your Mind

*