The Impossible

the-impossible

The Impossible

Kvällens filmtips är en film ni måste boka in är den verklighetsbaserade filmen, The impossible, som har biopremiär nästa helg. Vi får följa familjen Bennetts traumatiska öde när de möter tsunamin i Thailand 2004. Det som skulle bli en paradisresa över jul, blev snabbt en mardröm när vågen slår familjen i spillror. Maria och den äldsta av hennes tre söner, Lucas, splittras från familjen och försöker desperat ta sig till säkerhet när den andra vågen plötsligt slår till.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Haywire

Haywire

Haywire

Ett av kvällens filmtips är filmen Haywire, här får vi följa en hemlig soldat som är ute efter hämnd efter att hon har blivit förrådd under ett uppdrag. Medan hon har alla emot sig försöker hon desperat få fram sanningen om varför hon har blivit förrådd. Men är det så lätt när alla är ute för att döda henne?

Läs mer om filmen samt se trailer…

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

Steven Russell är lyckligt gift med Debbie, och en medlem av den lokala polisen när en bilolycka provocerar en dramatisk omvärdering av sitt liv. Steven inser att han är gay och bestämmer sig för att leva livet fullt ut – även om det innebär att bryta mot lagen
[Read more…]