Flickan från ovan


Flickan från ovan

Flickan från ovan

En spännande drama thriller om Susie Salmons liv och öde. Susie är den äldsta av tre syskon och hon har haft en lycklig barndom. Familjen lever i en typisk amerikansk förort. Allt detta förändras en dag då hon, på väg hem från skolan, blir brutalt mördad. Vi får följa hennes familj när den handskas med denna svåra förlust. Filmens engelska titel är The Lovely Bones.


Filmkritikerna diskuterar

Zeroc: Filmen var väldigt oförutsägbar enligt min åsikt eftersom att när man trodde skulle hända, hände ungefär motsatsen.

Tush: Jag håller med dig. Filmen slutade inte alls som jag trodde att den skulle göra. Det som var bra med filmen är att den var bra på att väcka de rätta känslorna vid de rätta tillfällena. Vissa scener var väldigt obehagliga medan andra var mycket fina. Vad tyckte du Zeroc?

Zeroc: Jo, det var en känslosam film rakt igenom. Överlag är det en film som jag skulle rekommendera för mina vänner. Lite sämre med filmen var mittenpartiet som kunde varit mer händelsefullt. Har du några avslutande ord Tush?

Tush: Jag håller med om det sega mittenpartiet, jag ville att det skulle gå lite snabbare ibland. Jag vill beskriva den här filmen som allt ifrån B-film, till konstig, från smörig till typ jättebra (och ibland undrade jag om skaparna kanske gått på droger?) Den var allt helt enkelt. Men jättebra!

Betyg: 4,3 av 5 möjliga bananer i denna fruktsallad

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Rollista finns här

 

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*