Funny Games


Funny Games

Ann och George Farber åker med sin son till sin sommarstuga (eller typ sommarslott) och får snart besök av en artig, välklädd (och SNYGG) pojke vid namn Peter som frågar om en enkel tjänst. Hans vän Paul dyker upp efter honom och där börjar leken (läs tortyren) av familjen.

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Inte en klassisk hollywood film, vilket för mig är positivt. Jag tyckte väldigt mycket om den här filmen. Man vet aldrig vad som kommer härnäst om man förstår inte riktigt vad som händer och detta bidrar till en otrolig spänning! Riktigt kuslig film. 🙂 Håller du med Zeroc?

Zeroc:  Jag måste hålla med dig där Tush, det va en riktigt bra film där man aldrig riktigt kunde vara säker på vad som skulle kunna hända i filmen. Den va lite av en psykologisk variant av hostel filmen. Så är det något vi kan rekomendera till våra läsare Tush?

Tush: Ja, definitivt! 🙂 Kanske inte för dig som vill ha action och dyrt producerade filmer, men för dig som vill ha något annorlunda och vill ha spänning. Vi vill veta vad ni därute tycker om filmen! Kommentera!

Filmtrailer:

Betyg: 3,8 golfklubbor av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Mer information här

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*