Hallåhallå


hallahalla

Hallåhallå

Dagens filmtips är den svenska komedin Hallåhallå av Maria Blom. Här får vi följa Disa som en gång i tiden var ihop med Laban, dom två har barn ihop. Disa känner att hon sitter fast medan Laban skaffar ny kärlek. Tillslut försöker Disa ta tag i sitt liv och gör ett försök på förändring.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Hallåhallå är en väldigt lättsam komedi som säkert passar hela familjen. För min smak var den lite väl seg i sina stunder. Men den har sin charm om den får en att skratta till mer än ett par gånger i biosalongen. Vi får följa med Disa genom hennes virrvarr till liv i ett hopp om struktur och förändring i slutet. Är ni såna som gillar drama komedier i lite långsamt tempo så är Hallåhallå en film för er och då bör ni se den på bio.

Sandis Amorpour:
HallåHallå är en lättsmält och lite härlig film. Jag kan tänka mig att många känner igen sig i Disa; nyskild och förvirrad. Även fast jag inte är ett så stort fan av svenska filmer så tycker jag att Maria Sid spelar väldigt bra i den filmen. Hon spelar med mycket personlighet och det älskar jag när skådespelare gör. En annan skådespelare som utmärkte sig är Ann Petrén som spelar väldigt bra och är en rolig karaktär i filmen. Filmen hade sina roliga stunder och jag skulle rekommendera att man ser den om man är sugen på att slö-kolla på en film.

Filmtrailer:

Betyg : 2 Mackor av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*