Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Dagens filmtips är Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 där vi får följa med på den sista delen av Harry Potters resa. Här får vi följa hur Harry, Ron och Hermione fortsätter sin jakt på Horcruxes, då dom bara har tre stycken kvar blir jakten allt mer intensiv och de kommer behöva återvända till skolan.

Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Efter att har läst (lyssnat) på böckerna så tycker jag de är bättre än filmerna, men den här sista filmen är riktigt bra, mycket bättre än del 1 av den sista filmen som kan kännas lite seg. Men till del 2 har de verkligen inte sparat på krutet utan i den här filmen får vi följa med våra magiska vänner på en sista kamp mot ondskan och den blir en hård och lång kamp. Jag har svårt att bestämma mig för vilken av alla harry potter filmer jag gillar mest, men tycker att den här filmen var riktigt bra. Den skiljer sig lite då det är lite mindre berättelse och mer action i den här filmen än de tidigare filmerna.

Men jag gissar att de flesta redan har bestämt sig om de ska gå och se filmen eller ej. Filmen är strax över två timmar men då det hela tiden är full fart i filmen så känns den nästan lite kort, men något jag kan säga er att den här filmen verkligen inte behövs ses i 3D. Då är det bättre att ni sparar lite pengar och lägger de på mer popcorn eller något liknande. Men för att komma till skådisarna i filmen så kan vi börja med Daniel Radcliffe som spelar Harry Potter, han gör ett bra jobb och han har ju haft tid på sig att komma in i rollen (alla tidigare filmer) men han överaskar inget i den här filmen jämte de tidigare filmerna tycker jag. De två däremot som jag tycker gör riktigt bra ifrån sig i den här filmen är Alan Rickman som spelar Professor Severus Snape samt Matthew Lewis som spelar Neville Longbottom. De två får en att känna sig mer indragen i filmen och får filmen att kännas sig mycket mer levande. Så hade gärna sett mer av båda i den här sista filmen, men det går inte att få allt. Vad tycker ni som har sett filmen?

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 Trailer 1:

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 Trailer 2:

Betyg: 3,8  av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB
Aftonbladet
Expressen

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Älskar Harry Potter! 🙂

  2. Ja, de är riktigt bra. Synd att de tar slut nu.

  3. Tack för en riktigt bra sida! 😀

    Åh, jag tycker att ettan, tvåan och sjuan är de bästa Harry Potterfilmerna. De där emellan är inge vidare bra om man jämför med böckerna. Böckerna är såklart bäst 😀

  4. Håller med om att den är bättre än 1an, men har lite egna tankar angående onödig 3D och dåliga epiloger här: http://blogg.veckorevyn.com/sevard/

  5. De e ju fyra horocruxer i filmen inte tre =/

Speak Your Mind

*