I taket lyser stjärnorna


I taket lyser stjärnorna

Filmtipset idag är I taket lyser stjärnorna som handlar om Jenna som går i 8:an. Hon tillhör inte ”coola gänget”, killen hon gillar lägger inte märke till henne. Ganska vanlig tillvaro för en 14-åring. Däremot har Jenna en sjuk mamma också…

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Ganska pinsam film… Allt som händer i filmen är ganska pinsamt faktiskt. Kan inte riktigt avslöja vad för att inte spoila filmen för er om någon trots allt beslutar sig för att se den här filmen 😉 Alla scener känns så omotiverade på nåt sätt, man hade kunnat stryka allt utom typ 10 min av filmen. Alltså inget för mig. Jaja, det är ju bara vad jag tycker 🙂 Vill Du se den så går den lite då och då på Canal+.

Filmtrailer:

Betyg: 0,3 låga stjärnor av 5 möjliga…

Länkar om filmen:

IMDB.com

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. en av mina favoritfilmer, ÄLSKA <3

  2. Denna tyckte ja var ganska sorglig 🙁 okej för att vara en svensk film 🙂

  3. Den här filmen tyckte jag var bra. Tack för alla bra filmtips!!

  4. Ja, den här filmen är bra! (: Boken tycker jag personligen är bättre, men det är för att jag ofta skaffar mig relationer till spårkliga formuleringar m.m. när jag läser. Filmen tolkar boken bra, och även om den naturligvis är ganska annorlunda på sina håll – vilket det nästan måste bli om man överför bok till film – så är den bra. (: Ja, tack för massa filmtips. (: Jag funderar på att skriva ner filmer jag tycker om på lappar i en burk – så har jag dessa samlade och så kan människor dra i filmtipsburken om de är och hälsar på! (; Tihi.

  5. @Elina Kul idé! 😀

Speak Your Mind

*