Insidious: Chapter 2


InsidiousChapter2

Insidious: Chapter 2

Kvällens filmtips är Insidious: Chapter 2 som är en skräckfilm. Här får vi följa familjen Lambert som försöker ta reda på vad som hände under pappans barndom. Vad det är som gjorde att han fick en kontakt med andra sidan.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Filmen bygger upp den läskiga stämningen riktigt bra ibland, medan den i andra stunder är lite väl förutsägbar. Nu är jag inte den lättskrämda typen, men kan säga att en hel del folk i salongen hoppade till väldigt ofta under den här filmen vilket ändå får sägas vara ett bra tecken för en skräckfilm. Men är ni sugna på välgjord skräckfilm så tycker jag att ni ska ta och sen den här filmen.

Emelie Ljung:
Denna film är riktigt skrämmande. Jag har inte sett första delen så det kanske man borde göra innan man går och ser den här. Men den här filmen är bra. Skådespelarna gör ett bra jobb och handlingen är spännande. Ibland känns det dock som att allt inte riktigt hänger ihop med de övernaturliga inslagen men det kan ju bero på att jag inte sett den första filmen. Den här filmen lyckas hur som helst att skrämma upp en och jag kommer nog drömma mardrömmar en tid framöver.. Filmen är spännande hela tiden och bitvis riktigt riktigt otäck. Det varvas ibland med lite humor vilket känns skönt så man kan slappna av ibland. Men sammanfattningsvis är detta en bra och riktigt läskig skräckfilm.

Filmtrailer:

Betyg : 3 Spöken av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*