Kevin Bacon

Kevin Bacon
Namn: Kevin Bacon
Född: 1958-07-08
Övrigt:
Kevin Bacon tidiga träning som skådespelare kom från Manning Street.
Hans debut som den strikta Chip Diller i Animal House (1978) verkar nästan som ett internt skämt , men han lyckades fly nästan obemärkt ur den rollen.
Diner (1982) blev vändpunkten efter ett par TV-serier och ett antal mindre än minnesvärd film roller.
Han spelade också i Footloose (1984) och i Apollo 13 (1995).

Elephant White

Elephant White

Dagens filmtips blir filmen Elephant White där vi får följa en lönnmördare som åtar sig ett uppdrag att hämnas en ung flickas död, som försvann i den Thailändska slavhandeln. Men allt är inte som det verkar vara.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Super

Super

Super

Lördagens filmtips blir filmen Super som är en action fylld komedi film. Där vi får följa en mans kamp på att få tillbaka sin fru från en ökänd knarklangare. Men för att klara av den svåra uppgiften så förvandlar han sig till en superhjälte med namnet Crimson Bolt, dock upptäcker han snabbt att de inte är så lätt att vara en superhjälte utan några riktiga superkrafter.

Läs mer om filmen samt se trailer…

X-Men: First Class

X-Men: First Class

X-Men: First Class

Kvällens filmtips blir filmen X-Men: First Class som är en härlig action film. I den här X-Men filmen får vi följa med från början när Charles Xavier startar sin skola och även X-Men. Vi får följa han och Erik Lensherr som är hans bästa vän som senare blir hans värsta fiende. Filmen har bio premiär den 3 Juni i Sverige.

Läs mer om filmen samt se trailer…