Män som simmar


Män som simmar

Män som simmar

Dagens filmtips blir filmen Män som simmar. I filmen Män som simmar får vi följa en grupp män i 40årsåldern. Till synes kan de ses som vanliga, de har jobb och ibland fru och barn men efter en blöt kväll så bestämmer dom sig mest på skämt att starta ett konstsimlag. Men ju längre de håller på med konstsim känner det att det växer från att vara ett skämt till att bli en fristad i vardagen.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Män som simmar var en helt okey film. Visste inte så mycket om filmen Män som simmar. Men fick en inbjudan att se Män som simmar och det tackar man inte nej till. För att vara en dokumentär film så var den riktigt underhållande att se. Jag gillar att se dokumentärfilmer och den här dokumentären stod ut på ett bra sätt i jämförelse med andra dokumentärer. Det va roligt att se ett gäng medelåldersmän kämpa i bassängen samt följa dom genom deras vardag. Män som simmar är bara 72 minuter lång, så har du tid att avvara så rekommenderar jag er att se den här filmen.

Filmtrailer:

Betyg: 4 Simmössor av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Hejsan!
    Jag har varit dösugen att se den här filmen. Tyvärr har BÅDA de två olika filerna jag försökt att se varit sjukt dåligt ljud och kvalitet. Är filmen inspelad så, eller har jag bara haft otur och fått hem några camversioner.
    Självklart har de kommit i brevlådan. Jag skulle ALDRIG ladda ner 🙂
    Kram Lilla Frun

  2. Jag såg filmen på bio, och jag tyckte både ljud och bild va riktigt bra.
    Rekommenderas eller vänta på dvdn =)

Speak Your Mind

*