Nyinvigning av Rigoletto


Biografen Rigoletto som har en av Sveriges största biosalong har åter slagit upp dörrarna efter en lång renovering. Nu har salong ett blivit uppdelade i två delar, där balkongen har gjorts om till en vip avdelning där besökarna kan avnjuta något gott att dricka innan filmen börjar. På vip avdelningen så är det 18 års gräns som gäller. Sätena är större på vip avdelningen, även om de inte är mycke större än de vanliga sätena så känner man skillnad och de jag gilla mest är nog att man har egna armstöd och delar inte med sin granne. Köper man biljett på vippen så får man med popcorn och läsk i priset. Så jag rekommenderar vippen för alla som ska gå och se en film som är lång då sätena är skönare att sitta i än de vanliga sätena.

 

Hela biografen har dock fått sig ett rejält ansiktslyft och det känns lite som en lounge när man stiger in genom dörrarna, vilket gör att det känns som en helt ny biograf när man kommer dit.

Jag han även kolla in salong tre en snabbis då dom visade trailers till kommande 3D filmer i salongen och måste säga att ljud och bild i den salongen var väldigt bra.

Jag tackar Zap events som höll i det hela och förutom att bjuda på en trevlig upplevelse så fick man god mat och bra underhållning både innan och efter filmen.

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*