Occupant


Occupant

Dagens filmtips blir en thriller film som heter Occupant från 2011. Här får vi följa den 25 åriga Danny vars farmor plötsligt dör och det är då Danny får chansen att flytta in och ta över hennes stora lägenhet i Manhattan som har en fast och billig hyra. Men allt går inte så smidigt som planerat.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Occupant är typ en blandning av paranormal activity och the Blair Witch Project. Filmen har sina stunder och är delvis spännande. Van Hansis som spelar Danny gör rollen helt okey men tyvärr lyfter det inte hela filmen. Så vill ni ha en halv ryslig thriller film så ska ni se the Occupant. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 2.5 ??? av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Det låter spännande, jag gillar en bra Thriller hit och dit. Häftig blogg, det känns som att jag kommer att kika in här väldigt ofta, det är alltid roligt att få filmtips och höra lite vad andra tycker.

    Sv: Kul att galan var bra, jag ser fram emot Oscarsgalan också, dock vet jag inte ens om den visas här i Sverige, men det går ju att hitta nomineringarna på nätet i alla fall :).

    Hur har din dag varit? Kul att du hittade min blogg förresten, får man fråga hur?

Speak Your Mind

*