Paranormal Activity


Paranormal Activity

I Paranormal Activity så får vi följa ett ungt par vars hem är hemsökt. Vi får följa dem i deras jakt på både svar och bevis på att något faktiskt händer i deras hus och att de inte bara inbillar sig allt. I filmen får vi se allt som deras hemmakameror fångar upp när de är på jakt efter de som hemsöker deras hem.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Jag tycker filmen va så där, visst de va en ok skräckfilm men jag måste säga att jag har sett bättre. Och de känndes lite som The Blair Witch Project fast dom inte ens orkade lämna hemmet i den häe filmen. Vad tycker du Tush?

Tush: Jag tyckte då att den var skitläskig! Vissta man spenderar första halvan av filmen och väntar på att något ska hända men när det väl börjar! Usch, jag får fortfarade rysningar när jag tänker på filmen och jag är inte den lättskrämde (faktiskt) 😉 . Slutet är väldigt bra, man lämnas liksom helt förstörd inombords när man tänker på det här stackars paret. Men smaken är som baken, personligen tycker jag att den här är bättre än till exempel saw-filmerna, the ring osv även fast det inte händer så mkt i Paranormal Activity. Andra kanske bara blir uttråkade.

Zeroc: Ja vi kan ju inte alltid tycka lika och tur är väl de Tush. Även om du har fel här :-p , så får vi höra vad våra läsare tycker om filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,3 spöken av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Rollistan kan ni hitta här

Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*