Percy Jackson and the lightning thief


Percy Jackson and the lightning thief

Percy Jackson växer upp i New York med sin mamma och styvpappa. Han känner sig allmänt kass på allt men han står ut med vardagen. En dag får Percy veta vem hans far är och det är ingen mindre än havsguden Poseidon. Nu måste Percy, som blivit anklagad för att ha stulit Zeus blixt, hitta blixten och rentvå sitt namn.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Det har va bland de sämsta filmer jag någonsin har sett måste jag säga. Det är inte ofta ja vill få en film osedd men den här filmen är en sån film. Effekterna i filmen va väl inget jätte att hurra för och handlingen va verkligen hemskt. Eller vad tycker du Tush?

Tush: Nej, det märktes väl att det är en barnfilm. Man skulle ju kunna tro att det är en film liknande Harry Potter-filmerna (regissören till den här filmen gjorde faktiskt den tredje Harry Potter-filmen) eller Transformers-filmerna, som hela familjen kan njuta av men nej, jag tror knappast barnen kan se något bra i denna film… Rekvisitan i filmen måste ju vara sämst någonsin! Billigt sk*t alltihop. Finns det något bra med filmen Zeroc?

Zeroc: Nopp jag kan inte komma på nått. Har någon läsare där ute någon synpunkt på filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 0 flygande skor av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Läs rollistan här

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. är ni tokiga eller ni har ju noll koll på filmer vad som är bra och dåligt

    jag rekomendera den är filmen starkt

  2. Ja smaken är som baken. Den va verkligen inge bra

  3. jag tycker dom har bra smak men jag kollar inte på filmer som dom har gett 0,1-5

Speak Your Mind

*