Polisse


Polisse

Polisse

Morgonens filmtips är en gripande drama som heter Polisse. Här får vi följa en journalist som följer en del av polisen som har hand om barnbrott. Vi får följa både journalisten när den försöker göra sitt jobb samt privat. Samtidigt får vi följa poliserna medan dom gör sitt jobb som inte alltid är så lätt samtidigt som de balanserar jobb med privatliv.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Polisse eller Polis som är dess svenska titel är en väldigt tung film där vi får följa väldigt många karaktärer och personligheter. Jag skulle säga att filmen utspelar ett organiserat kaos tycker jag beskriver filmen väl. Maïwenn har både skrivit filmen, regisserat filmen samt spelar journalisten i filmen.

Hon börja sin karriär bakom kameran men har nu på senaste tiden även börjat vara bakom kameran, hon gör ett riktigt bra jobb i den här filmen både framför och bakom kameran. Filmen visar baksidan av samhället som många gärna väljer att blunda för samtidigt som hon visar att folk som jobbar med problemen inte är perfekta men ändå försöker göra det bästa dom kan utifrån sin situation.

Vi får följa polisen hopplösa kamp för så fort dom gripit en brottslig dyker det alltid upp en ny och så fortsätter det varje dag hela tiden. Men det är helt klart en sevärd film.

Filmtrailer:

Betyg : 4 Barn av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*