Restless


Restless

Restless

Kvällens filmtips är filmen Restless. Här får vi följa en ung döende tonårsflicka som faller för en kille som har att gå på begravningar som fritidsnöje. Samtidigt har han en osynlig vän som han pratar med och det är ett spöke från en japansk kamikaze pilot. Vi får följa med och se hur deras relation växer sig allt starkare.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Restless är en bra och gripande film om en tonårstjejs väg till döden. Den visar hur olika personer handskas just med döden och hur det påverkar folk i ens omgivning. Restless är en fin film som även visar hur en relation uppstår mellan två rätt så olika människor. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 3 Spöken av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. den fick faktiskt bara 2,5 av mig. tycker den var lite halvseg i och med att det inte hände särskilt mycket. annars tycker jag tanken var bra, och själva helheten var fin, men jag tycker de kunde ha utvecklat händelser och gjorde det mer intressant.

Trackbacks

  1. […] med och det är ett spöke från en japansk kamikaze pilot. Vi får följa med och se hur deras relation växer sig allt […]

Speak Your Mind

*