Ride Along


RideAlong

Ride Along

Nu under OS kan det behövs extra mycket filmtips så här kommer ännu ett filmtips en lördag som denna, och det är filmen Ride Along. Här får vi följa Ben Barber (Kevin Hart) som jobbar som en säkerhetsvakt på en skola. Ben gillar att prata men tyvärr slutar det där. Samtidigt har han en svåger som jobbar som polis. En dag får Ben chansen att bevisa för svågern att han är värd att gifta sig med hans syster.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc:
Ride Along är ingen super filmen men det förväntar man sig inte heller. Men det är ändå underhållande från början till slut. Ni kommer garanterat skratta eller iallafall dra lite på munnen några gånger under filmen även om ni inte vill medge det.

Vi har Kevin Hart som är mest känd för sina stand-up shower och likt dom så pratar han väldigt mycket och ofta väldigt snabbt även i den här filmen. Men han har sin lilla charm och särskilt när han sätts mot Ice Cube som är raka motsatsen till den pratglada typen. Vilket gör att Ice Cube och Kevin Hart blir ett rätt så roligt par att titta på.

Men den här filmen funkar om ni ligger bakis i soffan, eller om ni har haft en lång arbetsvecka och bara vill sitta och koppla av i soffan.

Filmtrailer:

Betyg : 3 blackhammer av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*