Dumb and Dumber To

dumanddummerto

Dumb and Dumber To

Kvällens filmtips är Dum och Dummare 2 som utspelar sig 20 år efter den galan resan dom gjorde ihop till Aspen. Harry är i desperat behov av en ny njure och efter att ha upptäckt att han har en fullvuxen dotter beger han sig ut tillsammans med sin trogne vän Lloyd på ännu ett äventyr.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Let’s Be Cops

letsbecops

Let’s Be Cops

Morgonens komedi är Let’s Be Cops. Ryan och Justin är bästa vänner som har det lite kämpigt för stunden, men en dag bestämmer dom sig att klä ut sig som poliser till en maskeradfest och upptäcker att folk på gatan faktiskt tror att dom är riktiga poliser och det är ju ett tillfälle dom båda vännerna bara inte kan missa.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Nature Calls

Nature Calls

Morgonens filmtips är Nature Calls, här får vi dels följa två bröder som är totala motsatsen till varandra. Bröderna Randy och Kirk har aldrig sett riktigt lika på livet som scout, medan Randy älskar det så hatar Kirk allt som har med skogen att göra. Men när alla barnen i scoutgruppen väljer en övernattning hos Kirk istället för camping i vildmarken får Randy nog och väljer istället att kidnappa med sig alla barnen ut i skogen för att visa dom hur skoj det faktiskt kan vara.

Läs mer om filmen samt se trailer…