Sanctum


Sanctum

Sanctum

Morgonens filmtips blir en äventyrsfilm som heter Sanctum. Här får vi följa ett forskar team som undersöker ett stort grottsystem som till stora delar ligger under vattnet. Ett oväder drar snabbare än planerat in över land vilket skapar panik när grottorna börjar fyllas med vatten och frågan är om de ska kunna hitta ut i tid eller inte.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Sanctum är en ok äventyrsfilm men inte mycke mer än just en ok film. Skådisarna i filmen gör ett bra jobb men det är lite av storyn som jag känner är lite blaha och det är de som drar ner filmen för min del. Visst miljön som de har runt sig är rätt så fascinerande men det räddar inte direkt filmen. Vi får följa Ioan Gruffudd som många kanske känner igen från Fantastic Four och i den här filmen spelar han lite motsatsen till sin roll i de filmerna. Här är han äventyraren som har mer pengar än han kan göra av med. Och han sätter alltid sig själv före alla andra. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 2 Dykare av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Den var inte bra. Som du säger Zeroc handlingen var bristfällig. Trodde nog att grottvärlden skulle vara mer facinerande än det var. 3D effekterna var ju inte så himla spännande heller hade lika gärna kunnat vara än ”vanlig” film. Karaktärerna hade egentligen inget djup, och tyckte nog att vissa skådespelare överspelade sina roller lite…Jag är väldigt negativ känner jag. Men det är en sån film som om den hade gått på tv så hade det väl varit ok att titta på, samtidigt som man kanske zappar till en annan film…:)

  2. Bra sagt =)

Speak Your Mind

*