Skyline


Skyline

Dagens filmtips blir filmen Skyline, där vi får följa Jarrod som åker med sin flickvän för att besöka sin barndomskompis men något han inte hade räknat med under sin vistelse är att jorden blir attackerad av Aliens. Nu måste han göra allt för att dom ska överleva.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Vad tycker jag om den här filmen? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, den börjar riktigt bra tycker jag men sen blir den sämre och sämre ju längre filmen går tyvärr. De gör att man i början känner ”Shit vilken film” för att senare i filmen känna ”Vad hände med filmen?”. Så visst gillar man Sci-Fi filmen så kanske man även kommer att gilla den här filmen.
Tycktill om filmen, fråga läsarna vad dom tycker?

Filmtrailer:

Betyg: 2 Aliens av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Trailern verkar rätt intressant, gillar specialeffekterna. Hmm, svårt att veta ifall jag ska den här en chans med tanke på ovanstående recension. :/

  2. Ja du, den börjar bra som sagt men sen va den sådär, om du ser den får du gärna säga vad du tyckte om den.

  3. Jag ser så gott som aldrig en film med så dåligt omdöme som den här, men gav den en chans eftersom jag inte hade bättre saker för mig.
    Storyn är rätt tunn, men med potential. Skådespeleriet är helt okej. Och underhållningsvärdet är rätt schysst om man gillar undergångs- och alieninvasiontemat.
    Inte värd ett biobesök, men sevärd vid ett tillfälle som mitt. Ångrar inte att jag såg den.

Speak Your Mind

*