The Babymakers


The Babymakers

Kvällens filmtips är komedin The Babymakers från 2012. Här får vi följa Tommy som försöker få barn ihop med sin fru Audrey, problemet är dock att dom inte kan få barn på naturligväg pga hans spermier inte är vad dom borde vara. Så Tommy tar hjälp av sina vänner för att råna en spermabank på ett av hans prover som han lämnade för flera år sedan medans hans spermier höll lite bättre kvalité.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Olivia Munn och Paul Schneider har huvudrollerna i filmen och båda två kan vara roliga. Men den här filmen fick mig inte direkt att skratta så mycket. Visst den hade några roliga scener men tyvärr inte mycket mer än så. Så vill ni se en rolig film och absolut inte har något annat att se än den här filmen så se den, men annars kan ni lika väl skippa den här filmen.

Filmtrailer:

Betyg : 1.5 frukter av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Håller helt med recensionen, inte så mycket att se. Tycker att Olivis Munn kunde fått mer plats i filmen hon blir lite som en overklig bakgrundsroll utan känslor/tankar/åsikter i denna film. Ingenting kändes riktigt nytt och roligt heller. Tack för alla era filmtips, nu ska jag kolla på Why Stop Now och hoppas på att den är mycket bättre 🙂

Speak Your Mind

*