The Grey


The Grey

The Grey

Söndagens filmtips är The Grey som handlar om ett gäng människor som jobbar med att bora efter olja i Alaska. På väg hem så kraschar planet so de åker i och de få personer som överlever kraschen får snart befara att de bara är början på deras mardröm då de måste klara sig mot både kylan och vargar.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Liam Neeson gör rollen som jägaren och enstöringen riktigt bra då han lite utstrålar den energin att man inte bör komma för nära. The Grey är lite som filmen Alive dock basseras inte det här på en sannhändelse och den här filmen har vargar annars är den rätt så lik. För de som har överlevt kraschen måste försöka samarbeta för att överleva kylan och vargarna. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 3 vargar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Förbannat bra! Släpp vad ni har på söndag kväll och se denna! Det är tamigfan ett mästerverk! Känslommässigt, bildmässigt, skådespelarmässigt och ljudmässigt. För de som gillar kissekatter och snö, blir det en extra kick.

    Alive kan slänga sig i väggen. Den är inte i närheten eller ens i samma genre.

    Är du dessutom en av dem som alltid undrat om man kan använda en gran som skydd att landa på, om du skulle vara tvungen att kasta dig ut från en hög höjd – så får du svar!

  2. Isabell says

    Jag och min sambo tyckte att den var ganska dålig. Extremt förutsägbar och väldigt ”amerikansk”. Min sambo somnade hela tiden och själv låg jag och tyckte att soffan var obekväm vilket jag inte tänker på under en bra film…så enligt oss inte värd att se.

Speak Your Mind

*