The Hurt Locker


The Hurt Locker

I filmen får  vi följa de amerikanska trupperna i Irak och deras vardag. Sergeant First Class William James är en bombexpert som stationeras i Irak. SFCWJ kommer in i bombgruppen efter att hans föregångare dog under ett uppdrag. Hans cowboy-attityd till sitt arbete skapar friktion med resten av bombgruppen.

Kul info: James Cameron fick stryk av sitt ex Kathryn Bigelow när hon både fick Oscarn för bästa regissör och filmen fick priset för bästa film vid samma gala. Cameron deltog med bidraget Avatar…


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Jag hade höga förväntningar på den här filmen efter allt Oscar-snack. Det var en bra film men jag trodde ändå att den skulle vara bättre. Positivt med filmen är att den inte är lik andra amerikanska krigsfilmer. Vad tycker du om filmen T?

Tush: Jag hade också väldigt höga förväntningar på filmen som den tyvärr inte levde upp till. Den verkade liksom inte ha någon egentlig handling??? Och den här killen tyckte jag inte om överhuvudtaget! Hur jobbig som helst och han hade ju inte haft en lång karriär om detta hade varit verklighet. Hur tycker Ni den lever upp till hypen?

Filmtrailer:

Betyg: 2,2 bomber av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Rollistan kan ni hitta här

Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*