The Last Airbender


The Last Airbender

Morgonens filmtips blir The Last Airbender där vi får följa hur Eldnationen startar ett plötsligt och brutalt krig mot de andra och ett helt århundrade går utan något hopp finns om att få ett slut på förödelsen. Slutligen ger sig den modige Aang ut i striden, då han inser att han är den ende Avatar vars krafter är så starka att han kan manipulera alla de fyra elementen. Aang slår sig ihop med Katara, somkan manipulera vatten, och hennes bror Sokka, för att försöka återskapa balansen i en krigshärjad värld. The Last Airbender är en helt ok film som hör hemma på filmtoppen.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Så vad ska man säga om den här filmen, den va helt okey. Lite halv barnslig men det visste man om redan innan man började se filmen. Dock var den inte så barnslig som jag trodde att den skulle vara. Vad tycker ni om har sett den?

Filmtrailer:

Betyg: 3,1 munkar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Tack så mycket! =)
    Den där filmen har jag inte sett…

  2. Jag tycker den är väldigt bra^^ Det dåliga är skådespelarna, dom var innnteee bra ! 🙂 Haha.. men annars: Bra film. Men håller med om att den är ganska barnslig

  3. Sv: Varsågod, glad att jag kunde vara till hjälp ^^

  4. Jag har sett den tecknade serien och det här var självklart inte alls likadan. Dock har dem gjort den bra men det är synd att de behövde dela upp den i fler delar, fast filmen hade nog inte blivit så bra om man pressad allt i en 3 timmars film.
    Fantasy, magi och egna speciella krafter går alltid hem hos mig. Jag är inte riktigt säker på vad jag ska tycka, jag är nästan alltid lättroad och den här går att titta på 🙂

Speak Your Mind

*