The Maze Runner


themazerunner

The Maze Runner

Dagens andra filmtips är The Maze Runner. Där Thomas vaknar upp i en låda som han transporteras i till ett samhälle bestående av bara pojkar som alla har förlorat sitt minne. Det enda dom vet är att dom är fast i en labyrint och deras mål är att komma ur labyrinten levande.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Böckerna är populära och jag tror dom hoppas att det här ska bli en ny tonårs film som alla ska följa och bara vänta på att nästa film ska komma ut. Tyvärr lever den här inte riktigt upp till mina förväntningar, visst det är välgjorda specialeffekter i filmen det får man ge dom men jag tror att dom missar väldigt mycket från boken vilket kommer göra det hela väldigt knepig för folk som inte läst boken att hänga med i allt som händer. Utöver det så är skådespelarna i filmen lite sådär och tycker inte direkt att dom lyckas fånga in en i historien.

Alexander Sjöstrand:
Ännu en tonårsfilm. Denna gång är det dock(tackgodegud) inga vampyrer eller dylikt. Nej i den här filmen är det ett gäng killar och en tjej som skall komma ut ur en labyrint. Jag tyckte filmen var ok. Storyn var bra och filmen höll ett bra tempo. Dock kommer det inga riktiga scener som får mig att jubla av förundran. Eventuellt så kan slutscenerna vara något man kommer ihåg eftersom de fick en att fundera lite. Ta med någon polare och gå och se den, det kommer ju ändå två till delar i serien.

Filmtrailer:

Betyg : 3 Labyrinter av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*