The Next Three Days


The Next Three Days

The Next Three Days

Lunch filmtipset idag blir filmen The Next Three Days som är en spännande thriller film där vi får följa hur John Brennans (Russell Crowe) liv vänds upp och ner när hans fru blir dömd för ett mord som hon inte har begått. John som är övertygad om att sin fru är oskyldig börjar snabbt ta fram en vågad plan för att frita sin fru från fängelset.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Jag tycker att The Next Three Days är en väldigt spännande thriller film som påminner mig lite om filmen Law Abiding Citizen fast lite tvärtom. Vet inte om det har att göra med att båda filmerna utspelar sig lite i fängelsemiljö eller om det är för att Gerard Butler och Russell Crowe ser rätt så lika ut. Men det va bara en känsla jag fick när jag såg filmen. Vissa delar i filmen känns väl lite sådär, den snabba vändningen John tar efter att hans fru har gripits. Men överlag tycker jag att filmen var en spännande thriller film som inte har någon direkt tråkig eller segdragen stund i sig. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,8 Flyktförsök av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB
Expressen

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. tyckte också att det var en spännande film. Kändes som den aldrig kändes förutsägbar, vilket är rätt ovanligt tycker jag 🙂

  2. Hur är den jämfört med det franska originalet? Har de kopierat den rakt av eller försökt göra något annorlunda?

    Synd att amerikanarna inte klara av europeiska filmer.

  3. Har inte sett det franska originalet än. Men får väl ta och se den snart kanske. Nja dom lyckas ju inte alltid faktiskt med europeiska filmer.

Speak Your Mind

*