The Skeleton Twins


SkeletonTwins

The Skeleton Twins

Fredagens filmtips är The Skeleton Twins där vi får följa två tvillingar som återförenas efter ett misslyckat självmordsförsök. Dom två syskonen har glidit ifrån varann på senare år men efter att dom återförenas byggs deras relation åter upp.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
När man läser att Kristen Wiig och Bill Hader är med i filmen så är inte det första man tänker på att det är en drama film man ska få se. Först var jag lite skeptisk men det försvann snabbt, dom är ett radarpar även när inte humor är inblandat. Visst balanserar filmen på en fin gång mellan lite mörk humor och en mörk drama. Men jag tycker att filmen var riktigt bra och att både Bill och Kristen är perfekta för sina roller som tvillingar.

Alexander Sjöstrand:
En småtrevlig film. Framför allt gör kristen Wiig en imponerande rolltolkning. Speciellt flera av birollerna var bra. Jag tyckte dock att under vissa perioder av filmen var det väldigt segt, man fick sitta och vänta på att historien skulle gå vidare men ibland stod det bara och stampade. Men när det väl hände grejer var det underhållande.
Kort och gott en trevlig film som bör ses men nödvändigtvis inte på bio.

Filmtrailer:

Betyg : 4 Minnen av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*