The Wedding Ringer


wedding

The Wedding Ringer

Morgonens filmtips är ingen mindre än komedin The Wedding Ringer. Där vi får följa Doug som inte har några vänner och ska gifta sig om 2 veckor. För att inte göra sin fru besviken så ger han sig ut på jakt efter någon som kan hjälpa han med att få en best men till sitt bröllop.


Filmkritikerna diskuterar:

Helena Olmås:
Jag har sällan några vidare förväntningar när jag ska se en amerikansk komedi…eller någon komedi alls för den delen. Sedan The Hangover kom 2009 känns det som att alla komedier har legat ett steg efter, och följaktligen hade jag inte heller några större förhoppningar till skratt när jag satte mig i stolen för att se The wedding ringer.
Men ack vad jag bedrog mig, det skulle nämligen visa sig bli 100 angenäma och faktiskt ganska roliga minuter. Den största behållningen heter Kevin Hart och hans rappa repliker slår nästan allt det övriga, trots att Josh Gad gör en rätt bra tolkning av den stackars ensamma supernörden Doug Harris.
Det skrattas friskt i salongen, och handlingen bjuder in till ett fnittrande bubbel i magen eftersom jag hela tiden vet att något väldigt snart kommer att gå väldigt, väldigt snett. Och snett går det verkligen, både en och två gånger. Skämskudden ligger nära, men det är inte enbart pinsamt utan också mycket roligt. Skratten når inte The Hangover-nivå, men de ligger inte långt efter.

Filmtrailer:

Betyg : 3 partytricks av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*