Transformers 3


Transformers 3

Transformers 3

Ett av dagens filmtips blir filmen Transformers 3 eller Transofmers Dark of the Moon som original titeln för filmen är. I den tredje filmen får Autobots reda på att det finns ett av deras rymdskepp gömt på månen. Och nu börjar kampen att hinna dit före Decepticons, och frågan alla ställer sig är vem kommer dit i tid.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Transformers 3 är en riktigt bra action film med många härliga action scener. För de som inte var ett barn på 80 talet så är transformers en leksak från den tiden som har blivit kultförklarad. Så alla som är fans av Transformers och som gillade de två tidigare filmerna kommer även gilla den här filmen. Dock för alla som såg på Transformers för Megan Fox kommer dock bli besvikna då hon inte är med i den tredje filmen. Men jag rekommenderar att ni ser den här filmen på bio för ljudet till den här filmen är otroligt och skapar en riktigt bra upplevelse. Dock måste jag säga att jag åter igen är besviken på en 3D film, den här filmen precis som många andra hade inte behövt vara i 3D. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3 Robotar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Mikael Jonsson says

    3dn gjorde bara den bättre.. Som Michael sa ”Varje scen är filmad för att passa i 3d” Tyckte att det pressade den redan grymma actionen till en ny nivå. 9/10 helt klart den bästa av dom 3.

  2. Herman says

    Mycket action och en lite ”ny nivå” a la die hard 4 på vissa grejer. Annars är det väl ingen större klass på varken skådespeleri eller handling/story. Men transformers är ju transformers så den får godkänt bara för det. Det gick dessutom alldeles utmärkt utan megan. Tyckte inte 3d övertygade alls. Men jag satt lite för nära. Sitt åtminstone 4 rader upp 🙂

Speak Your Mind

*