Why Did I Get Married?


Why Did I Get Married?

Ett gäng som varit vänner sedan college åker årligen på en semester tillsammans för att ta igen. Årets resa blir extra dramatisk då hemligheter om otrohet, lögner och svek uppdagas…

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Det här kan vara årets sämsta film för mig (kanske, kommer inte ihåg alla jag sett). Jag tycker inte alls om karaktärerna, ingen av dem (sheriffen kan vara ett undantag, dock tveksamt). Killarna gillar jag inte för att de är så cyniska, tjejerna, för att de spelar offer och ska vara såna j**la drama queens. Och varför gör man en ”svart/färgad” film??? Kommer inte ihåg att ha sett en enda vit mänska i filmen. Jag trodde vi skulle försöka jobba bort det här med vita och svarta osv. Vartt är mångfalden? Men det är klart, det kan ju vara ett stort sammanträffande med 3 st par där båda parter är färgade och vänsterprasslar med andra färgade. Hela stämningen i filmen är typiskt ”black” med uttryck som ”Oh, no she di’nt!” var och varannan sekund. Nej, usch vad jobbigt.

Till och med kläderna irriterade jag mig på. Stora, fula, tjock, snobbiga pälskappor. Bläääääääh!

Och att kvinnor skulle bete sig på sättet de gör i filmen! Hade jag blivit behandlad som tjejerna blir behandlade i filmen så hade det ju inte ens tagit två röda för mig att dra.

Vilket positivt inlägg detta blev! Lyssna inte på mig, just Du kanske kommer tycka om den här filmen så se den! 😉

Filmtrailer:

Betyg: 0,3 klamydiavirus av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB.com

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*