Rise of the Planet of the Apes


Rise of the Planet of the Apes

Dagens filmtips blir Rise of the Planet of the Apes. Här får vi följa hur det hela börjar och hur de smarta aporna blir till. Det börjar med ett experiment för att hitta botemedlet mot alzheimer genom att manipulera generna och det leder till att de friska aporna blir allt smartare och smartare vilket leder till att de flyr.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Rise of the planet of the Apes var en väldigt bra science fiction film dock känns det bara lite som en början på en film och de känns som de slutar lite mitt i när filmen är slut. Vi får följa James Franco som spelar en forskare som försöker rädda sin pappa som har alzheimer, han tar hjälp av apor för att testa sin senaste forskning och på så sätt får han en väldigt nära relation till en speciell apa. Men apornas planet är en kult film och frågan är om de här nya kommer nå samma status, de tror jag tyvärr inte. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,5 Apor av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Michael Lindgren says

    Jag tyckte att filmen var bättre än förväntat. Visserligen hade jag inte så höga förväntningar på den.. men den var bra. Överlag bra skådespelarinsatser, genomtänkt och välgjord. Dock håller jag med om att det kändes lite som att de klippte mitt i filmen när den var slut. Hade gärna kunnat varit lite längre.
    Effekterna var förhållandevis välgjorda, dock kan jag tycka att de kunde gott och väl varit ett snäpp vassare när det gäller animationerna. Men som fredagsunderhållning kan jag starkt rekommendera den. Betyg; 6/10

Speak Your Mind

*