Alpha Dog


Alpha Dog

Alpha Dog

Dagens filmtips är Alpha Dog som är baserad på den sanna händelsen vilket gjorde Jesse James Hollywood till den yngsta någonsin att hamna på FBI:s most wanted lista. I filmen får vi följa händelserna som leder till att Jesse James Hollywood blir just den yngsta att hamna på den omtalade listan. Den här filmen är en av många bra filmer då den dels är väldigt välgjord genom hela filmen samt att den är baserad på sann händelse vilket gör den mer gripande.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Jag tycke filmen var riktigt bra och jag har sett den mer än en gång. Trodde inte direkt Justin Timberlake som är med i filmen skulle vara någon vidare skådis men det visade sig att han faktiskt var helt ok. De kan dels vart för man hade lite låga förväntningar innan. Jag rekommenderar stark folk att se den här filmen om man inte redan gjort det. Och har man sett filmen skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte om filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 4,1 Timberlakes av 5 möjliga

Länkar om filmen:
Köp filmen här
Och rolllistan hittar ni på IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Tyckte denna var helt underbar. Den ger en lite mer svartbild av de ”rika” ungdomarnas värld i USA. Det är en lite vrickad kultur och deras tankesätt kan bli lite skevt ibland vilket vi här i öst inte får se mycket av annars..

    Tack för en kul blogg föresten! Njutning för mig som älskar film!

Speak Your Mind

*