Justin Timberlake

Justin Timberlake
Namn: Justin Timberlake
Född: 1981-01-31
Övrigt:
Justin Randall Timberlake är född till Lynn Harless och Randy Timberlake den 31 januari 1981 i Memphis, Tennessee.
Vid 11 års ålder framträdde han med i showen "Star Search" (1983) , och även om han inte vann så förlora han inte intresset.
Han syntes också på " MMC " (1989) , där hans costars var Britney Spears, Ryan Gosling , Keri Russell, Christina Aguilera och framtida bandmedlemmen JC Chasez .
Vid 14 års ålder , blev Justin medlem i pojkbandet * NSYNC .
År 1998 släppte gruppen sitt självbetitlade debutalbum .

Runner Runner

Runner_Runner_1

Runner Runner

Kvällens filmtips är filmen Runner Runner som är en thriller som kretsar runt drömmen att bli rik fort utan att jobba för det. Vi får följa Richie som finansierar sina studier med internet spel, men efter att han får lite problem med sitt spelande så reser han till Costa Rica för att hitta Ivan som är mannen bakom spelsajten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Inside Llewyn Davis

InsideLlewyn

Inside Llewyn Davis

Ett till filmtips från Cannes är Inside Llewyn Davis. Här får vi följa en ung musiker som gör allt för att leva på musiken. Vi får se hur han tar sig igenom en iskall vinter när han ställs mot ett svårt val i sitt liv. Han har en kämpig uppförsbacke för att lyckas med musiken och några av hindren han möter på vägen är hans eget fel.

Läs mer om filmen samt se trailer…

In Time

In Time

In Time

Ett av dagens filmtips är filmen In Time som hade bio premiär igår. Här tas vi med till en värld där alla slutar åldrars vid 25 års ålder men efter det lever man bara ett år till. Men man kan köpa och arbeta sig till mer tid. Då tid är den enda valutan som finns i den här världen. Vilket gör att många dör unga medan vissa har möjligheten att leva för evigt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Friends with Benefits

Friends With Benefits

Friends with Benefits

Dagens filmtips är filmen Friends with Benefits där vi får följa med Dylan och Jamie som snart blir riktigt bra vänner. Och en dag beslutar de sig för att ta sin vänskap till en ny nivå och de börjar då ha sex med varann, vilket i sin tur leder till att vänskapen börjar ta lite stryk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bad Teacher

Bad Teacher

Bad Teacher

Eftermiddagens filmtips blir filmen Bad Teacher, där vi får följa Cameron Diaz som spelar en oansvarig lärare som alltid gör så lite som möjligt i skolan medan hon på fritiden anstränger sig hårt efter att hitta en man som kan försörja henne så att hon slipper vara en lärare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Alpha Dog

Alpha Dog

Alpha Dog

Dagens filmtips är Alpha Dog som är baserad på den sanna händelsen vilket gjorde Jesse James Hollywood till den yngsta någonsin att hamna på FBI:s most wanted lista. I filmen får vi följa händelserna som leder till att Jesse James Hollywood blir just den yngsta att hamna på den omtalade listan. Den här filmen är en av många bra filmer då den dels är väldigt välgjord genom hela filmen samt att den är baserad på sann händelse vilket gör den mer gripande.
[Read more…]