Amanda Seyfried

Amanda Seyfried
Namn: Amanda Seyfried
Född: 1985-12-03
Övrigt:
Amanda Seyfried växte upp i Allentown , Pennsylvania och började modellera när hon var 11 år gammal.
Hon agerade i gymnasiet produktioner samt tar sånglektioner , och landade en återkommande roll i den långvariga amerikanska tvsåpan As the World Turns.

A Million Ways to Die in the West

A_Million_Ways_to_Die_in_the_West_poster

A Million Ways to Die in the West

Dagens filmtips är A Million Ways To Die In The West en komedi av och med Seth Mac Farlane. Vi får träffa Albert som fegar ur en pistolduell och strax därefter kommer nästa motgång när hans flickvän lämnar honom. Men en dag kommer en vacker och mystik kvinna in i stan och det tar inte lång tid innan hon möter Albert.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lovelace

lovelace

Lovelace

Kvällens filmtips är Lovelace, här får vi följa Linda Lovelace som blev en av 1970-talets mest omtalade kvinnor efter porrfilmen ”långt ner i halsen”. Filmen blev en sådan succé att den gjorde porren rumsren. Linda blev snabbt en stjärna och sexsymbol. Vi får följa med på hennes uppgång och fall.
Läs mer om filmen samt se trailer…

Gone

Gone

Gone

Kvällens filmtips är Gone. Den handlar om Jill som blev kidnappad för ett tag sen. Hon lyckades dock fly från kidnapparen, och nu är hon säker på att han har kommit tillbaka och kidnappat hennes syster.

Läs mer om filmen samt se trailer…

In Time

In Time

In Time

Ett av dagens filmtips är filmen In Time som hade bio premiär igår. Här tas vi med till en värld där alla slutar åldrars vid 25 års ålder men efter det lever man bara ett år till. Men man kan köpa och arbeta sig till mer tid. Då tid är den enda valutan som finns i den här världen. Vilket gör att många dör unga medan vissa har möjligheten att leva för evigt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Dagens filmtips blir filmen Red Riding Hood som är en filmatisering av sagan om rödluvan. Filmen har biopremiär i Sverige den 20 April. Dock skiljer sig filmen en hel del från sagan som ni kommer märka när ni ser filmen. I filmen får vi följa Valeri som innan hon vet ordet av blir bortlovad av sina föräldrar till den rika killen i byn som hon inte har något intresse för. Hon är istället kär i arbetar killen Peter som är hennes livs kärlek och de bestämmer sig för att rymma men samma kväll som de ska rymma så slår varulven till och dödar Valeries syster. Panik sprider sig i byn när folk börjar tro att de är någon i byn som är varulven.

Läs mer om filmen samt se trailer…