Billy Burke

Billy Burke
Namn: Billy Burke
Född: 1966-11-25
Övrigt:
Billy Burke är född och uppvuxen i Bellingham , Washington, USA .
Han började sjunga när han var nio , och gick med ett band vid en ålder av femton.
Han fortsatte att arbeta med band och studera / utföra drama på Western Washington University.
Han debuterade långfilm i independentfilmen Daredreamer (1990) och flyttade till Los Angeles för att göra karriär i sång och skådespeleri.

Drive Angry

Drive Angry

Dagens filmtips blir filmen Drive Angry som tyvärr inte kan klassas som en bra film. I filmen Drive Angry får vi följa Nicolas Cage som spelar Milton som har rymt från helvetet för att hämnas sin dotters död. Så vi får följa med på en helvetes bilresa genom landet som följs av sex, våld och död.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Dagens filmtips blir filmen Red Riding Hood som är en filmatisering av sagan om rödluvan. Filmen har biopremiär i Sverige den 20 April. Dock skiljer sig filmen en hel del från sagan som ni kommer märka när ni ser filmen. I filmen får vi följa Valeri som innan hon vet ordet av blir bortlovad av sina föräldrar till den rika killen i byn som hon inte har något intresse för. Hon är istället kär i arbetar killen Peter som är hennes livs kärlek och de bestämmer sig för att rymma men samma kväll som de ska rymma så slår varulven till och dödar Valeries syster. Panik sprider sig i byn när folk börjar tro att de är någon i byn som är varulven.

Läs mer om filmen samt se trailer…