Drive Angry


Drive Angry

Dagens filmtips blir filmen Drive Angry som tyvärr inte kan klassas som en bra film. I filmen Drive Angry får vi följa Nicolas Cage som spelar Milton som har rymt från helvetet för att hämnas sin dotters död. Så vi får följa med på en helvetes bilresa genom landet som följs av sex, våld och död.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Det märks att Nicolas Cage är penga problem med tanke på de filmer han har gjort på senaste tiden. Han kan ju knappast vara stolt över att vara med i filmer som Drive Angry eller Season of the Witch för det är inga direkta höjdare filmer. Men visst Drive Angry var väl inte helt värdelös då det fanns en hel del bra action scener i filmen. Men utöver det så kan jag inte rekommendera den här filmen, utan den här om den ska ses ska bara ses när man är seg och inte har något bättre att se. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 2 Bilar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. christina says

    Förtjänar inte mer än en överkryssad dödskalle (av fem)! Riktigt usel. Enda roliga är vadhannuheter som Revisorn. Season of the witch tyckte jag ändå var OK fram till slutet…

Speak Your Mind

*