Mila Kunis

Mila Kunis
Namn: Mila Kunis
Född: 1983-08-14
Övrigt:

Milena Markovna Kunis föddes i Ukraina i en judisk familj. Hennes mamma Elvira är en lärare och henne pappa Mark. Mila Kunis har även en äldre bror som heter Michael.

Oz The Great And Powerful

ozgreatandpowerful

Oz The Great And Powerful

Kvällens filmtips är ingen mindre än Oz the Great and Powerful. Här får vi följa Oscar som är en trollkarl på en kringresande cirkus. En dag hamnar han i en tornado som tar han från Kansas till Oz där han snabbt tror att alla hans drömmar har gått i uppfyllelse men det visar sig snabbt att det inte är så lätt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ted

ted

Ted

Eftermiddagens filmtips är filmen som kommer vara årets komedi, och det är ingen mindre än filmen Ted. Här får vi följa hur en liten pojke får sin önskan i uppfyllelse vilket leder till att han får en livs levande nallebjörn som kan prata och leka med han. Och där slutar oftast de vanliga sagorna men den här historien tar oss med på vad som händer när den lilla pojken har växt upp och fortfarande är vän med sin talande nallebjörn.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Friends with Benefits

Friends With Benefits

Friends with Benefits

Dagens filmtips är filmen Friends with Benefits där vi får följa med Dylan och Jamie som snart blir riktigt bra vänner. Och en dag beslutar de sig för att ta sin vänskap till en ny nivå och de börjar då ha sex med varann, vilket i sin tur leder till att vänskapen börjar ta lite stryk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Black Swan

Black Swan (2010)

Denna mörka dramafilm blir kvällens filmtips. Den handlar om Nina Sayers, en ung flicka vars dröm blir uppfylld när hon får rollen som Svandrottningen i Svansjön. En roll som är tung att bära och Nina blir mer paranoid med tiden och anammar den mörka sidan hos den vita svanen..

Läs mer om filmen samt se trailer…

Book of Eli

Book of Eli

I den här filmen får vi se en framtid efter att ett världskrig har mer eller mindre förstört planeten och vi får följa Eli på sin resa västerut mot bättre tider. Han får kämpa mot skurkar och plundrare och finner en vän för livet på vägen.
[Read more…]