Natalie Portman

Natalie Portman
Namn: Natalie Portman
Född: 1981-06-09
Övrigt:
Natalie Portman föddes i Jerusalem , det enda barnet av en läkare far ( från Israel ) och en konstnär mamma ( från Cincinnati, Ohio) , som också fungerar som Natalie agent.
Hon lämnade Israel för Washington, DC, då hon fortfarande var mycket ung.
Efter ytterligare några drag , hennes familj bosatte sig slutligen i New York , där hon fortfarande bor i dag.
Hon tog examen med högsta betyg , och hennes akademiska prestationer gav henne möjlighet att närvara vid Harvard.
Hon upptäcktes av en agent i en pizzeria vid en ålder av 11 .
Hon blev knuffad mot en karriär inom modellering men hon bestämde sig att hon hellre skulle satsa på en karriär som skådespelare.
Hon var med i många liveframträdanden , men hon gjorde henne stark filmdebut i filmen Léon : The Professional (1994) ( aka " Léon ").
Det var inte förrän 1999 som Natalie fick världsberömmelse som drottning Amidala i den efterlängtade Star Wars : Episode I - The Phantom.

Thor: The Dark World

ThorThe Dark World

Thor: The Dark World

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade uppföljaren Thor: The Dark World. Här får vi åter igen träffa den mäktiga Thor som återvänder efter att ha samarbetat med The Avengers för att återigen inte bara rädda jorden utan även en massa andra världar. Thor kämpar nu för att återställa ordningen i universum.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hesher

Hesher

Dagens filmtips är Hesher. Den handlar om en liten pojke vid namn TJ, som bor tillsammans med hans pappa hemma hos hans farmor. En dag träffar TJ en konstig kille vid namn Hesher. Hesher bestämmer sig för att flytta in hos dem, och med sig tar han med sitt aggressiva beteende, sin konstiga personlighet, och en rad andra problem.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Your Highness

Your Highness

Your Highness

Dagens filmtips blir filmen Your Highness som är en komedi film blandat med en äventyrsfilm. Här får vi får vi följa hur Prins Fabious brud blir kidnappad och han måste ge sig ut på ett uppdrag att rädda henne från den onda trollkaren. Med sig på sitt uppdrag får han sin odugliga och lata bror Thadeous som ogärna gör mer än vad som behövs.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Thor

Thor

Thor

Kvällens filmtips blir en action film som heter Thor. Thor har premiär den 27 April 2011 i Sverige. I filmen får vi följa den mäktiga men arroganta krigaren Thor, som drabbas av hybris i början av filmen. När han sätter hela Asgard i fara så blir han banlyst och hänvisas till jorden där han förlorar alla sina krafter och blir blott en människa igen.
Läs mer om filmen samt se trailer…

No Strings Attached

No Strings Attached

No Strings Attached

Morgonens filmtips blir filmen No Strings Attached som har bio Premiär 1 April. No Strings Attached är en underhållande komedi film där vi får följa vännerna Emma och Adam som har känt varandra sen de var små. ´Det hela försvåras dock då dom båda känner fysiskt för varandra så beslutar det att ingå en pakt där de inte får bli avundsjuka på varann, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inga kramar, handhållning eller gullande. Så nu kommer frågan, kommer de klara av att ha sex utan att få mer känslor för varandra?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Black Swan

Black Swan (2010)

Denna mörka dramafilm blir kvällens filmtips. Den handlar om Nina Sayers, en ung flicka vars dröm blir uppfylld när hon får rollen som Svandrottningen i Svansjön. En roll som är tung att bära och Nina blir mer paranoid med tiden och anammar den mörka sidan hos den vita svanen..

Läs mer om filmen samt se trailer…